Tuotteet

Käsittelemme tällä hetkellä lähinnä hedelmä- ja vihannestuotteita, joiden osalta valikoimamme on monipuolinen ja tyypillisesti sesonkia heijasteleva. Tarjonnasta riippuen hyödynnämme myös muita raaka-aineita. Emme koskaan tee kompromissia laadun suhteen, vaan ammattitaitoinen henkilöstömme tarkastaa raaka-aineet aina huolellisesti käsityönä ennen jatkojalostusta varmistaaksemme niiden ensiluokkaisuuden.

Tuotevalikoimamme vaihtelee jatkuvasti saatavuuden mukaan, ja parhaan näkymän tyypillisiin tuotteisiimme saat galleriasta, kun taas tämän hetken saatavuuden tarkastamisessa sinua palvelee erillinen sivu. Yleisimpiä tuotteita ovat esimerkiksi erilaiset raasteet, pikkelöidyt ja säilötyt vihannekset sekä smoothiet. Tuotteemme ovat täysin kilpailukykyisiä perinteisen tarjonnan rinnalla, siitä vastaa tekemämme tiukka laadunvalvonta.

Haluatko oppia lisää? Ammattitaitoinen ja avulias henkilöstömme kertoo mieluusti lisää, otathan meihin yhteyttä!Pelastetut hevitNämä kaverit pääsivät jatkoon. HeVi-sankari ehti pelastaa ne ennen joutumista roskakoriin