Hevi Duty!

Nyt järki käteen! Näillä ajatuksilla alkoi Ciiyoun tarina noin neljä vuotta sitten, kun oululainen ravintoloitsija Anne Mikkola havaitsi miten paljon täysin käyttökelpoisia hedelmä- ja vihannestuotteita päätyi ison päivittäistavarakaupan hävikkiin päivittäin. Tuumasta toimeen, ja pian nämä tuotteet päätyivät jo ravintolan keittiön kautta osaksi lounastarjontaa.

Ciiyoun perusta on vankasti kiertotaloudessa ja ajatuksessa siitä, että omaa hiilijalanjälkeään voi pienentää hyödyntämällä saatavilla olevat resurssit tehokkaasti. Kaupoista noudetaan aamuisin ylijäämätuotteet jonka jälkeen ne lajitellaan ja jalostetaan helposti käytettäviksi laadukkaiksi valmiiksi tuotteiksi. Tuotteet toimitetaan ravintoloihin biokaasulla kulkevalla autolla, joka saa täytettä tankkiin samaiselta laitokselta jonne Ciiyoun oman tuotannon varsinainen hävikki kulkeutuu. Minimoimme oman hiilijalanjäljemme ja teemme oman osamme ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Vähittäiskaupat säästävät jätemaksuissa, ravintolat saavat laadukkaita tuotteita edukkaammin ja loppuasiakkaat ilahtuvat vastuullisuudesta. Tehdään hyvää yhdessä ja pienennetään kollektiivisesti hiilijalanjälkeä. Suljettu kierto - niin mutkatonta se on meillä Ciiyoulla.

Terveisin

Ciiyoun väki

 

"Olemme aloittaneet yhteistyön Ciiyoun kanssa kuluvana syksynä. Olemme erittäin tyytyväisiä heidän palveluunsa ja tuotteisiinsa. Heidän tuotteensa ovat erittäin laadukkaita. Olemme iloisia että voimme tehdä heidän kanssaan vastuullista yhteistyötä ruokahävikin minimoimiseksi."

Katja Holm
Toimitusjohtaja


Yhteistyökumppanit